Slider

Последни новости

ГОДИШНА-ПРОГРАМА PROGRAMI-VJETOR

ГОДИШНА-ПРОГРАМА-2023-2024Download PROGRAMI-VJETOR-I-PUNËS-20232024Download

Erasmus+Project

Опис на проектот  Generating the Digital Biopshere by Coding! – двегодишен проект во кој беа вклучени  5 земји: Италија како координатор на проектот, Полска, Романија, Турција и Северна Македонија како земји партнери. Во овој проект беа планирани и одржани работилници, обуки и дисеминации во училиштата во сите земји, со цел да се зголемат личните, социјалните […]

Сите новости…

Дел од Наставничкиот Кадар

jessie_russel_full.jpg
Jessie Russel
Marketing Coordinator
roy_daniels_full.jpg
Roy Daniels
Marketing Coordinator
maurice_bates_full.jpg
Maurice Bates
Marketing Coordinator

Настани

Презентасија на нашите ученици за патронатот

https://www.youtube.com/watch?v=kp1vUiFocZY

Јакнење на мултиетничката соработка во општините

https://www.youtube.com/watch?v=hSWWhEIvTCk&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=va2RfPS6R8c&feature=youtu.be

Им посакуваме многу среќа на првачињата!

masonry_07-scaled.jpg

Best purchase i made in envato. Great Theme!

avatar-4.jpg

Thank you for all your help and assistance over the years with our products.
I would have no hesitation in recommending you to my clients.

400
faculty and staff teaching courses and discussing topics online

online Education