Новости

Лична творба

                                                     Наш јазик    Јазик наш ти многу ни значишА денес тебе исто како јас и сите те славиме, За нас ти си учител кој ни помага да комуницираме,И за тебе на секаде се зборува,се учи….Како мене и сите нас не учиш,затоа ти си ни драг и мил убав јазик.                                                          ЈАСЕМИН ЈАЈОВСКА – IV-1одд.

Прочитај повеќе...
„Училиштето мое, повторно во гнездото ќе бидеме твое“

„Училиштето мое, повторно во гнездото ќе бидеме твое“

Прочитај повеќе...
Им посакуваме многу среќа на првачињата!

Им посакуваме многу среќа на првачињата!

Прочитај повеќе...