Slider

Последни новости

Конкурс/Konkurs

ПРИЈАВА ЗА УПИС ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ

2.-ПРИЈАВА-ЗА-УПИС-ВО-ПРВО-ОДДЕЛЕНИЕ-ООУ-ПАНАЈОТ-ГИНОВСКИ-ПЕДАГОГ-САЊАDownload

Настава

Почитувани ученици и родители, ООУ „Панајот Гиновски*, Ве известува дека Владата на Република Северна Македонија на 17.01.2021 година, донесе одлука почетокот на второто полугодие на учебната година за основните и средните училишта да се одложи, односно наставата со физичко присуство да продолжи на 1 февруари, согласно заклучокот од Главниот координативен кризен ковид-19 штаб и согласно […]

Сите новости…

Дел од Наставничкиот Кадар

jessie_russel_full.jpg
Jessie Russel
Marketing Coordinator
roy_daniels_full.jpg
Roy Daniels
Marketing Coordinator
maurice_bates_full.jpg
Maurice Bates
Marketing Coordinator

Настани

Презентасија на нашите ученици за патронатот

https://www.youtube.com/watch?v=kp1vUiFocZY

Јакнење на мултиетничката соработка во општините

https://www.youtube.com/watch?v=hSWWhEIvTCk&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=va2RfPS6R8c&feature=youtu.be

Им посакуваме многу среќа на првачињата!

masonry_07-scaled.jpg

Best purchase i made in envato. Great Theme!

avatar-4.jpg

Thank you for all your help and assistance over the years with our products.
I would have no hesitation in recommending you to my clients.

400
faculty and staff teaching courses and discussing topics online

online Education