Author page: Luljeta

Настава

Настава

Почитувани ученици и родители, ООУ „Панајот Гиновски*, Ве известува дека Владата на Република Северна Македонија на 17.01.2021 година, донесе одлука почетокот на второто полугодие на учебната година за основните и средните училишта да се одложи...

Прочитај повеќе..