Slider

Lajmet e fundit

APLIKIM PËR REGJISTRIMIN E NXËNËSËVE NË KLASËN E PARË

Aplikacioni-2Download viber_image_2022-04-19_09-40-49-227Download

PROTOKOLL PER REALIZIMIN E MESIMDHNIES ME PARAQITJE FIZIKE NE SHKOLLEN FILLORE “PANAJOT GINOVSKI”

PROTOKOLL-PER-REALIZIMIN-E-MESIMDHNIES-ME-PARAQITJE-FIZIKE-NE-SHKOLLEN-FILLORE-1Download

Regjistrimet për klasën e parë

Dokumenti për regjistrimin e nxënësve në klasë të parë

Të gjitha postimet…

Pjesë e personelit të mësuesit

jessie_russel_full.jpg
Jessie Russel
Marketing Coordinator
roy_daniels_full.jpg
Roy Daniels
Marketing Coordinator
maurice_bates_full.jpg
Maurice Bates
Marketing Coordinator

Ngjarje

U dëshirojm shumë fatë dhe sukses filloristëve!

masonry_07-scaled.jpg

Best purchase i made in envato. Great Theme!

avatar-4.jpg

Thank you for all your help and assistance over the years with our products.
I would have no hesitation in recommending you to my clients.

400
faculty and staff teaching courses and discussing topics online

online Education